Tietosuoja ja evästekäytäntö

Vintage Parts, Inc. kunnioittaa oikeutta yksityisyyteen. Tässä käytännössä esitetään yhteenveto siitä, mitä henkilökohtaisia tietoja voimme kerätä ja miten voimme käyttää näitä tietoja. Tämä käytäntö kuvaa myös muita tärkeitä yksityisyyttäsi koskevia aiheita.

Vintage-osien Internet-tietosuojakäytäntö

Vintage Partsin ja sen tytäryhtiöiden (yhdessä "Vintage Parts") käytäntönä on noudattaa kaikkia sovellettavia tietosuoja- ja tietosuojalakeja. Tämä käytäntö heijastaa arvoa, jonka annamme työntekijöidemme, asiakkaidemme, liikekumppaneidemme ja muiden henkilötietojemme kanssamme jakavien ansaitsemiseen ja luottamuksen säilyttämiseen.

Tämä Internetin tietosuojakäytäntö (tämä "käytäntö") kuvaa, kuinka Vintage Parts suojaa yksityisyyttäsi, kun keräämme henkilötietoja Vintage Partsin Internet-sivustolta. Tässä käytännössä termi "henkilökohtaiset tiedot" tarkoittaa tietoja, jotka tunnistavat sinut henkilökohtaisesti, yksin tai yhdessä muiden käytettävissä olevien tietojen kanssa.

Suostumuksesi

Käyttämällä Vintage Partsin Internet-sivustoa tai toimittamalla meille henkilökohtaisia tietoja suostut henkilötietojesi keräämiseen, käyttöön ja luovuttamiseen, kuten tässä käytännössä ja soveltuvissa maa- tai verkkosivustosuojalausekkeissa kuvataan.

Jos et suostu keräämään, käyttämään ja luovuttamaan henkilökohtaisia tietojasi tässä käytännössä kuvatulla tavalla (ja soveltuvissa maa- tai verkkosivustosuojalausekkeissa), älä käytä Vintage Parts -verkkosivustoa.

Henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista koskevat rajoitukset

Sovellettavan lain edellyttämässä laajuudessa, kun Vintage Parts kerää henkilökohtaisia tietoja Internet-sivustollaan, Vintage Parts:

  • Ilmoita sinulle ajantasaisella ja asianmukaisella tavalla sen tietokäytännöistä
  • Kerää, käytä, paljasta ja siirrä henkilökohtaisia tietojasi vain suostumuksellasi, joka voi olla suoraa tai epäsuoraa, riippuen henkilökohtaisten tietojen arkaluonteisuudesta, lakivaatimuksista ja muista tekijöistä.
  • Kerää henkilökohtaisia tietojasi vain tiettyihin, rajoitettuihin tarkoituksiin. Keräämämme tiedot ovat merkityksellisiä, riittäviä eivätkä liiallisia niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty.
  • Käsittele henkilökohtaisia tietojasi niiden tarkoitusten mukaisesti, joita varten ne on alun perin kerätty tai joihin olet myöhemmin suostunut.
  • Suorita kaupallisesti kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksesi, että henkilökohtaiset tietosi ovat luotettavia aiottuun käyttötarkoitukseensa, tarkat, täydelliset ja tarvittaessa päivitetyt.
  • Älä käytä henkilökohtaisia tietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin antamatta sinulle mahdollisuutta "kieltäytyä".
  • Toteutettava sopivia toimenpiteitä sopimuksella tai muutoin riittävän suojan antamiseksi kolmansille osapuolille luovutetuille tai toiseen maahan siirretyille henkilötiedoille, mukaan lukien siirrot Vintage-osien sisällä.
  • Henkilötietojen jakaminen

    Vintage Parts ei myy Internet-sivustoltaan kerättyjä henkilötietoja postituslistojen välittäjille ilman nimenomaista suostumustasi. Tietyissä rajoitetuissa olosuhteissa voimme jakaa tai siirtää henkilötietoja etuyhteydettömille kolmansille osapuolille. Voimme esimerkiksi antaa henkilökohtaisia tietoja kolmannelle osapuolelle (i) pyynnöstäsi; (ii) noudattaa lakisääteistä vaatimusta tai tuomioistuimen päätöstä; (iii) mahdollisen rikoksen, kuten henkilöllisyysvarkauden, tutkinta; (iv) Vintage Parts- ja Vintage Parts -liiketoimintayksiköiden myynnin, oston, sulautumisen, uudelleenorganisoinnin, selvitystilan tai purkamisen yhteydessä; tai (v) samankaltaisissa olosuhteissa. Jos tällainen tapahtuma tapahtuu, ryhdymme asianmukaisiin toimiin henkilötietojesi suojaamiseksi.

    Henkilötietojen turvallisuus

    Henkilötietosi tallennetaan yleensä palveluntarjoajamme ylläpitämiin Vintage Parts -tietokantoihin. Suurin osa näistä tietokannoista on tallennettu Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. Jos henkilötietojasi siirretään maasi ulkopuolelle, lain edellyttämässä laajuudessa asiasta ilmoitetaan.

    Vintage Parts ylläpitää kohtuullisia suojatoimenpiteitä henkilötietojesi luottamuksellisuuden, turvallisuuden ja eheyden suojaamiseksi. Esimerkiksi henkilötietojen siirtämiseen Internetin kautta käytetään suojattua socket layer (SSL) -tekniikkaa. Vaikka käytämme turvatoimia suojaamaan henkilötietojasi luvattomalta paljastamiselta, väärinkäytöltä tai muutoksilta, kuten kaikkien Internetiin linkitettyjen tietoverkkojen kohdalla, emme voi taata Internetin kautta toimitettujen tietojen turvallisuutta emmekä ole vastuussa rikkomuksista turvallisuuden ulkopuolella, jota emme pysty käsittelemään.

    Pääsy henkilökohtaisiin tietoihin

    Voit tarkistaa, korjata ja päivittää meille henkilötietoja, jotka annoit meille Vintage Partsin verkkosivustolla, käyttämällä annettuja palautemekanismeja, napsauttamalla tätä PALAUTE-LINKKIä tai kirjoittamalla meille osoitteeseen Vintage Parts, Inc., 120 Corporate Drive , Beaver Dam, WI 53916 .

    Mitä keräämme

    Voimme kerätä seuraavia tietoja:

    • nimi
    • yhteystiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite
    • demografiset tiedot, kuten postinumero, mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet
    • muuta asiakaskyselyihin ja / tai tarjouksiin liittyvää tietoa

    Keräämämme tyhjentävän luettelon evästeistä on luettelossa Keräämämme evästeet -osiossa.

    Mitä teemme keräämillämme tiedoilla

    Vaadimme näitä tietoja ymmärtämään tarpeitasi ja tarjoamaan sinulle parempaa palvelua erityisesti seuraavista syistä:

    • Sisäinen kirjanpito.
    • Voimme käyttää tietoja tuotteiden ja palveluiden parantamiseen.
    • Voimme lähettää ajoittain mainossähköposteja uusista tuotteista, erikoistarjouksista tai muusta tiedosta, joka mielestämme saattaa mielestäsi olla mielenkiintoista antamasi sähköpostiosoitteen avulla.
    • Aika ajoin voimme käyttää tietojasi myös ottaaksemme sinuun yhteyttä markkinatutkimuksiin. Voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, faksilla tai postitse. Voimme käyttää tietoja mukauttamaan verkkosivustoa kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

    Turvallisuus

    Olemme sitoutuneet varmistamaan, että tietosi ovat turvallisia. Luvattoman pääsyn tai paljastamisen estämiseksi olemme ottaneet käyttöön sopivat fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset menettelyt suojaamaan ja suojaamaan verkossa keräämämme tiedot.

    Kuinka käytämme evästeitä

    Eväste on pieni tiedosto, joka pyytää lupaa sijoittaa tietokoneen kiintolevylle. Kun olet suostunut, tiedosto lisätään ja eväste auttaa analysoimaan verkkoliikennettä tai ilmoittaa sinulle, kun vierailet tietyllä sivustolla. Evästeiden avulla verkkosovellukset voivat vastata sinulle yksilönä. Verkkosovellus voi räätälöidä toimintansa tarpeidesi, tykkäyksiesi ja ei-tykkäyksiisi keräämällä ja muistamalla tietoja mieltymyksistäsi.

    Käytämme liikennelokin evästeitä tunnistamaan käytettävät sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan tietoja verkkosivujen liikenteestä ja parantamaan verkkosivustoamme räätälöimään sitä asiakkaiden tarpeisiin. Käytämme näitä tietoja vain tilastollisiin analyyseihin ja sitten tiedot poistetaan järjestelmästä.

    Kaiken kaikkiaan evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman verkkosivuston antamalla meille mahdollisuuden seurata mitä sivuja pidät hyödyllisinä ja mitkä et. Eväste ei millään tavalla anna meille pääsyä tietokoneellesi tai muihin sinuun liittyviin tietoihin, lukuun ottamatta tietoja, jotka päätät jakaa meille. Voit hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muuttaa selaimesi asetusta hylätäksesi evästeet, jos haluat. Tämä voi estää sinua käyttämästä verkkosivustoa täysimääräisesti.

    Linkit muille verkkosivustoille

    Sivustollamme voi olla linkkejä muille kiinnostaville verkkosivustoille. Kun kuitenkin olet käyttänyt näitä linkkejä poistuaksesi sivustoltamme, sinun on huomattava, että meillä ei ole minkäänlaista valtaa kyseiseen toiseen verkkosivustoon. Siksi emme voi olla vastuussa sellaisten tietojen suojaamisesta ja yksityisyydestä, joita annat vieraili tällaisilla sivustoilla, eikä tällaisia sivustoja säännellä tällä tietosuojaselosteella. Sinun on oltava varovainen ja tarkasteltava kyseiseen verkkosivustoon sovellettavaa tietosuojalausuntoa.

    Henkilötietojesi hallinta

    Voit rajoittaa henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä seuraavilla tavoilla:

    • aina kun sinua pyydetään täyttämään lomake verkkosivustolla, etsi ruutu, jota napsauttamalla voit ilmoittaa, ettet halua kenenkään käyttävän tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin
    • Jos olet aiemmin suostunut siihen, että käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa ilmoittamalla siitä meille Yhteystietomme avulla

    Emme myy, jaa tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole lupa tai laki vaatii niin. Voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi lähettääksesi sinulle kolmansien osapuolten mainostietoja, jotka mielestämme saattavat olla mielenkiintoisia, jos kerrot meille haluavasi tämän tapahtuvan.

    Voit pyytää tietoja henkilötiedoistamme, joita pidämme sinusta tietosuojalain 1998 . Pieni maksu on maksettava. Jos haluat kopion sinusta pidetyistä tiedoista, lähetä meille tämä pyyntö sähköpostitse käyttämällä Ota yhteyttä -tietoja.

    Jos uskot, että pidämme sinussa kaikkia tietoja virheellisiä tai puutteellisia, kirjoita tai lähetä meille sähköpostia mahdollisimman pian yllä olevaan osoitteeseen. Korjaamme kaikki virheellisiksi todetut tiedot nopeasti.

    Luettelo keräämistämme evästeistä

    Alla olevassa taulukossa luetellaan keräämämme evästeet ja mitä tietoja ne tallentavat.

    Evästeen nimi Evästekuvaus
    FORM_KEY Tallentaa satunnaisesti luodun avaimen, jota käytetään väärennettyjen pyyntöjen estämiseen.
    PHPSESSID Istuntotunnuksesi palvelimella.
    GUEST-VIEW Antaa vieraiden tarkastella ja muokata tilauksiaan.
    PERSISTENT_SHOPPING_CART Linkki ostoskorisi ja katseluhistorian tietoihin, jos olet pyytänyt tätä.
    STF Tietoja tuotteista, jotka olet lähettänyt ystäville.
    STORE Valitsemasi myymälänäkymä tai kieli.
    USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Ilmaisee, saiko asiakas käyttää evästeitä.
    MAGE-CACHE-SESSID Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut latautuvat nopeammin.
    MAGE-CACHE-STORAGE Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut latautuvat nopeammin.
    MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut latautuvat nopeammin.
    MAGE-CACHE-TIMEOUT Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut latautuvat nopeammin.
    SECTION-DATA-IDS Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut latautuvat nopeammin.
    PRIVATE_CONTENT_VERSION Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut latautuvat nopeammin.
    X-MAGENTO-VARY Helpottaa palvelimen sisällön välimuistiin tallentamista, jotta sivut latautuvat nopeammin.
    MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Helpottaa sisällön kääntämistä muille kielille.
    MAGE-TRANSLATION-STORAGE Helpottaa sisällön kääntämistä muille kielille.
    Portions of this page translated by Google.