Yksityisyyden suoja ja evästeet

Vuosikerta osat, Inc. kunnioitetaan oikeutta yksityisyyteen. Tämä käytäntö on yhteenveto mitä saatamme kerätä henkilökohtaisia tietoja ja kuinka emme voi käyttää tätä tietoa. Tämä käytäntö kuvataan myös muita tärkeistä aiheista, jotka liittyvät yksityisyyttäsi.

Vintage Parts Internetin tietosuojakäytäntö

Se on politiikkaa Vintage Osat ja sen tytäryhtiöiden (yhteisesti "Vintage Parts") noudattaa kaikkia soveltuvia yksityisyyden suojaa ja tietosuojaa koskevia lakeja. Tämä politiikka perustuu arvoihimme ansaita ja pitää luottamus työntekijöidemme, asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja muita, jotka jakavat henkilökohtaisia ​​tietoja meille.

Tämä Internet Yksityisyyden suoja (tämä "käytäntö") kuvaa, miten Vintage Parts suojaa yksityisyyttä milloin keräämme henkilötietoja Vintage osat Internet-sivustoa. Käytettynä tämän politiikan, termi "henkilökohtaiset tiedot" tarkoitetaan tietoja, jotka paljastavat käyttäjän henkilöllisyyden, yksin tai yhdessä muiden käytettävissä olevien tietojen meille.

Suostumuksesi

Vintage osat Internet-sivustosta tai henkilökohtaisia tietoja Microsoftille, voit ovat varauksitta keräämistä, käyttöä ja henkilökohtaisten tietojen paljastaminen kuvatun käytännön ja maassasi tai sivuston tietosuojatiedot.

Jos käyttäjä ei hyväksy keräämistä, käyttöä ja henkilökohtaisten tietojen paljastaminen kuvatulla tavalla tämän politiikan (ja sovellettavien maan tai sivuston tietosuojatiedot), älä käytä Vintage osat Internet-sivusto.

Rajoitukset henkilökohtaisten tietojen keräämiselle, käytölle ja luovuttamiselle

Aina kun siinä määrin kuin sovellettavan lain vaatiman tulee Vintage osat kerää henkilökohtaisia tietoja sen Internet-sivuston, Vintage osat:

  • Antaa oikea-aikainen ja asianmukainen ilmoitus sinulle tietoja sen tiedot-käytännöistä.
  • Kerätä, käyttää, esittää ja henkilötietoja ainoastaan asiakkaan suostumusta, joka voi olla nimenomaiset tai oletetut, henkilökohtaiset tiedot, oikeudelliset vaatimukset ja muut tekijät herkkyys kanssa.
  • Kerää henkilökohtaisia tietoja vain määritetty, rajattu tarkoituksiin. Keräämämme tiedot on olennaisia, riittävä eikä liian laajoja, johon ne on kerätty tarkoituksiin.
  • Käsittele henkilökohtaisia tietoja tavalla, joka on tarkoituksiin, joihin ne oli alun perin kerätty tai jota voit myöhemmin ovat suostuneet.
  • Kaupallisesti riittävin toimenpitein, että henkilökohtaiset tietosi on sen käyttötarkoitus, täsmällisiä, kattavia, luotettavia ja tarvittaessa saatettava ajan tasalla.
  • Ei käytä henkilökohtaisia ​​tietoja suoramarkkinointiin ilman, että sinulle mahdollisuuden "opt-out."
  • Toteutettava asianmukaiset toimenpiteet sopimuksella tai muulla tavoin riittävää suojaa henkilökohtaisia tietoja, jotka on luovuttaa kolmannelle osapuolelle tai siirtää toiseen maahan, mukaan lukien siirrot rajoissa Vintage osat.
  • Henkilökohtaisten tietojen jakaminen

    Vanhat osat eivät myy henkilökohtaisia tietoja, jotka on kerätty sen Internet-sivustosta postitusluettelon välittäjät ilman nimenomaista suostumustasi. Joissakin harvoissa tapauksissa emme voi jakaminen ja siirtäminen henkilökohtaisia tietoja etuyhteydettömille kolmansille osapuolille. Esimerkiksi Microsoft voi toimittaa henkilötietoja kolmannelle osapuolelle (i) asiakkaan pyynnöstä; (ii) noudattamisen lakisääteisiä tai tuomioistuimen; (iii) tutkimiseksi mahdollinen rikollisuuteen, kuten henkilöllisyyden; (iv) yhteydessä myynnistä, ostosta, sulautuma, uudelleenjärjestelystä, selvitystila tai liukenemisen Vintage ja Vintage osat liiketoimintayksikön; tai (v) vastaavin edellytyksin. Jos tällaista esiintyy, otamme aiheelliset toimenpiteet suojatakseen henkilökohtaisia tietoja.

    Henkilökohtaisten tietojen suojaus

    Henkilökohtaiset tietosi tallennetaan yleensä Vintage osat tietokantojen meidän palveluntarjoajien ylläpitämä. Useimmat näistä tietokannoista tallennetaan Yhdysvaltojen-palvelimiin. Siinä määrin kuin laissa, jos henkilötietoja siirretään oman maan ulkopuolelle, asianmukainen ilmoitus annetaan.

    Vanhat osat ylläpitää kohtuullisen suojatoimia, suojatakseen luottamuksellisuutta, suojauksen ja henkilökohtaisten tietojen eheys. Esimerkiksi käytämme secure socket layer (SSL)-tekniikan siirtävät henkilökohtaisia tietoja Internetin kautta. Vaikka käytämme turvatoimien auttaa suojaamaan henkilökohtaisia tietoja luvattomalta luovuttamiselta, väärinkäytön tai muuttamiselta, kuten on linkitetty Internet tietokoneverkkojen kanssa, emme voi taata tietojen Internetin turvallisuutta ja ei on vastuussa turvarikkomusten meidän kohtuullisen riippumattomista.

    Henkilökohtaisten tietojen saatavuus

    Voit tarkistaa, korjata ja päivittää henkilökohtaisia tietoja, jotka antaisit meille Vintage Parts -verkkosivustolla, käyttämällä toimitettuja palautemekanismeja, napsauttamalla tätä PALAUTELINKIT tai kirjoittamalla meille osoitteeseen Vintage Parts, Inc., 120 Corporate Drive, Beaver Dam, Yhdysvallat 53916 .

    Mitä keräämme

    Voimme kerätä seuraavia tietoja:

    • Nimi
    • yhteystiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite
    • väestötiedot, kuten postinumero, asetukset ja kiinnostuksen kohteet
    • muut asiakastutkimuksiin ja / tai tarjouksiin liittyvät tiedot

    Keräämämme tyhjentävä evästeluettelo on Luettelo evästeistä, joita keräämme osiossa.

    Mitä teemme keräämillämme tiedoilla

    Vaadimme näitä tietoja ymmärtääksemme tarpeitasi ja tarjoamaan sinulle paremman palvelun etenkin seuraavista syistä:

    • Sisäinen kirjanpito.
    • Voimme käyttää näitä tietoja tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseen.
    • Voimme lähettää ajoittain mainosviestejä uusista tuotteista, erikoistarjouksista tai muista tiedoista, jotka uskomme saavasi mielenkiintoisiksi antamasi sähköpostiosoitteen avulla.
    • Saatamme käyttää ajoittain myös tietojasi ottaaksesi sinuun yhteyttä markkinatutkimustarkoituksiin. Voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, faksilla tai postitse. Saatamme käyttää tietoja verkkosivuston mukauttamiseen kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

    Turvallisuus

    Olemme sitoutuneet varmistamaan, että tietosi ovat turvallisia. Luvattoman pääsyn tai paljastamisen estämiseksi olemme ottaneet käyttöön sopivia fyysisiä, sähköisiä ja hallintomenettelyjä suojaamaan ja suojaamaan verkossa keräämiämme tietoja.

    Kuinka käytämme evästeitä

    Eväste on pieni tiedosto, joka pyytää lupaa sijoittaa tietokoneesi kiintolevylle. Kun olet suostunut, tiedosto lisätään ja eväste auttaa analysoimaan verkkoliikennettä tai antaa sinulle tiedon, kun käyt tietyllä sivustolla. Evästeiden avulla verkkosovellukset voivat vastata sinulle yksilöinä. Verkkosovellus voi räätälöidä toimintasi tarpeitasi, tykkäyksiäsi ja epämääräisiäsi varten keräämällä ja muistamalla tietoja mieltymyksistäsi.

    Käytämme liikennerokin evästeitä tunnistaaksemme, mitä sivuja käytetään. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä koskevia tietoja ja parantamaan verkkosivustomme räätälöimiseksi asiakkaiden tarpeisiin. Käytämme näitä tietoja vain tilastollisiin analyyseihin ja sitten tiedot poistetaan järjestelmästä.

    Kaiken kaikkiaan evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman verkkosivuston tarjoamalla meille mahdollisuuden seurata, mitkä sivut ovat hyödyllisiä ja mitkä et. Eväste ei missään tapauksessa anna meille pääsyä tietokoneeseesi tai muita tietojasi sinusta, lukuun ottamatta niitä tietoja, jotka päätät jakaa kanssamme. Voit päättää hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muokata selaimesi asetuksia evättää evästeet, jos haluat. Tämä saattaa estää sinua hyödyntämästä verkkosivustoa täysimääräisesti.

    Linkit muille verkkosivustoille

    Verkkosivumme saattaa sisältää linkkejä muihin kiinnostaviin verkkosivustoihin. Kun olet kuitenkin käyttänyt näitä linkkejä poistuaksemme sivustoltamme, sinun tulisi kuitenkin huomata, että meillä ei ole minkäänlaista hallintaa kyseiseen muuhun verkkosivustoon. Siksi emme voi olla vastuussa minkä tahansa tiedon suojaamisesta ja yksityisyydestä, jonka annat käydessään tällaisilla sivustoilla, ja tämä yksityisyydensuoja ei koske näitä sivustoja. Sinun tulee olla varovainen ja tarkastella kyseiseen verkkosivustoon sovellettavaa tietosuojalausetta.

    Henkilötietojesi hallinta

    Voit halutessasi rajoittaa henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä seuraavilla tavoilla:

    • aina kun sinua pyydetään täyttämään lomake verkkosivustolla, etsi ruutu, jota napsauttamalla osoittaa, että et halua, että kukaan käyttää tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin
    • jos olet aikaisemmin suostunut käyttämään henkilökohtaisia tietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa ilmoittamalla meille käyttämällä Ota yhteyttä-tietojamme

    Emme myy, levitä tai vuokraa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole lupaa tai laki vaatii tekemään niin. Voimme käyttää henkilökohtaisia tietosi lähettämään sinulle mainostietoja kolmansista osapuolista, jotka saattavat mielestäsi olla mielenkiintoisia, jos sanot meille, että haluat tämän tapahtuvan.

    Voit pyytää tietoja henkilökohtaisista tiedoista, joita meillä on tietosuojalain nojalla 1998 . Pieni maksu maksetaan. Jos haluat kopion sinussa pidetyistä tiedoista, lähetä meille tämä pyyntö sähköpostitse käyttämällä Ota yhteyttä-tietojamme.

    Jos uskot, että jotkut tiedot, joita meillä on, ovat vääriä tai puutteellisia, kirjoita meille tai lähetä meille sähköpostia niin pian kuin mahdollista yllä olevaan osoitteeseen. Korjaamme virheellisiksi havaitut tiedot viipymättä.

    Luettelo evästeistä, joita keräämme

    Seuraavassa taulukossa on luettelo evästeistä, joita keräämme, ja mitä tietoja ne tallentavat.

    Evästeen nimi Evästeen kuvaus
    FORM_KEY Tallentaa satunnaisesti luodun avaimen, jota käytetään väärennettyjen pyyntöjen estämiseen.
    PHPSESSID Istunnon tunnuksesi palvelimella.
    GUEST-VIEW Antaa vieraille mahdollisuuden tarkastella ja muokata tilauksiaan.
    PERSISTENT_SHOPPING_CART Linkki ostoskorisi tietoihin ja katseluhistoriaan, jos olet pyytänyt tätä.
    STF Tietoja tuotteista, jotka olet lähettänyt ystäville sähköpostitse.
    STORE Valitsemasi myymälänäkymä tai kieli.
    USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Osoittaa, salliiko asiakkaan käyttää evästeitä.
    MAGE-CACHE-SESSID Helpottaa sisällön välimuistiin tallentamista, jotta sivut latautuvat nopeammin.
    MAGE-CACHE-STORAGE Helpottaa sisällön välimuistiin tallentamista, jotta sivut latautuvat nopeammin.
    MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Helpottaa sisällön välimuistiin tallentamista, jotta sivut latautuvat nopeammin.
    MAGE-CACHE-TIMEOUT Helpottaa sisällön välimuistiin tallentamista, jotta sivut latautuvat nopeammin.
    SECTION-DATA-IDS Helpottaa sisällön välimuistiin tallentamista, jotta sivut latautuvat nopeammin.
    PRIVATE_CONTENT_VERSION Helpottaa sisällön välimuistiin tallentamista, jotta sivut latautuvat nopeammin.
    X-MAGENTO-VARY Helpottaa sisällön välimuistiin tallentamista palvelimella, jotta sivut latautuvat nopeammin.
    MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Helpottaa sisällön kääntämistä muille kielille.
    MAGE-TRANSLATION-STORAGE Helpottaa sisällön kääntämistä muille kielille.
    Portions of this page translated by Google.